دوره 2، شماره 2 - ( پاییز و زمستان 1395 )                   جلد 2 شماره 2 صفحات 50-45 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


کمیته تحقیقات دانشجویی، دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
چکیده:   (5306 مشاهده)

مقدمه: فناوری اطلاعات به سبب ظرفیت بالایی که در تولید، پردازش و انتشار سریع اطلاعات دارد، از حساسیت بالایی برخوردار است، زیرا که اطلاعات و نحوه‏ی جریان و پردازش آن برای سازمان امری ضروری است. از این ‏رو این پژوهش در جهت شناخت سطح فناوری اطلاعات و بررسی امکان پیاده‏سازی قابلیت‏های فناوری اطلاعات در بیمارستان‏های آموزشی شهر بندرعباس در سال 1394 انجام شد.
روش‏ها: این پژوهش یک مطالعه توصیفی بوده که در سال 1394، به منظور بررسی امکان پیاده‏سازی قابلیت‏های فناوری اطلاعات در بیمارستان‏های آموزشی شهر بندرعباس انجام شد. محیط پژوهش، بیمارستان‏های آموزشی شهر بندرعباس بود. جامعه مورد مطالعه مسئولین فناوری اطلاعات بودند. روش نمونه‏گیری به صورت سرشماری انجام شد. روش جمع‏آوری داده از طریق پرسش‏نامه استانداردی انجام شد. پس از گردآوری پرسش‏نامه‏ها، داده‏ها در نرم‏افزار SPSS19 مورد تحلیل قرار گرفت و برای تحلیل یافته‏ها از میانگین و انحراف ‏معیار استفاده شد.
یافته‌ها: میانگین امتیاز وضعیت زیرساختی و شبکه فناوری ‏اطلاعات در این بیمارستان‏ها 74، تجهیزات سخت افزاری 73، وضعیت نرم‏افزاری 70، وضعیت نیروی انسانی 76 و میزان استفاده از فناوری اطلاعات در این بیمارستان‏ها 68 بود. همچنین میانگین وضعیت کلی فناوری اطلاعات در بیمارستان‏های آموزشی شهر بندرعباس 72 بدست آمد.
نتیجه‌گیری: با توجه به میانگین وضعیت فناوری اطلاعات در هر یک از بیمارستان‏های آموزشی شهر بندرعباس، وضعیت فناوری اطلاعات تقریباً در یک سطح قرار دارد و همچنین با توجه به میانگین کلی بدست آمده، می‏توان وضعیت فناوری اطلاعات در این بیمارستان‏ها را متوسط دانست و ازاین‏رو پیاده‏سازی قابلیت‏های فناوری اطلاعات تا حد مطلوبی امکان‏پذیر است..

متن کامل [PDF 393 kb]   (2291 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1395/11/3 | پذیرش: 1395/12/11 | انتشار: 1395/12/11

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.