Shafiei Z, jabbari O, Sabet A. Developing a model of ethics in virtual education in Shiraz university of medical sciences with a qualitative approach (theme analysis). JMIS 2021; 7 (2) :47-56
URL:
http://jmis.hums.ac.ir/article-1-281-fa.html
گروه مدیریت، مؤسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز، ایران
چکیده: (3305 مشاهده)
هدف: رعایت اخلاق آموزشی تضمینکنندهی سلامت فرآیند یاددهی- یادگیری در دانشگاه است و موجب افزایش تعهد پاسخگویی مدرسان نسبت به نیازهای دانشجویان میشود. از این رو، این پژوهش با هدف شناسایی عوامل مؤثر بر الگوی اخلاق آموزش مجازی انجام پذیرفت.
روشها: این پژوهش، مطالعهای کیفی است که در سال 1400 انجام شده است. جامعه مورد مطالعه در پژوهش حاضر خبرگان دانشگاه علوم پزشکی شیراز میباشند و نمونه 12 نفری با روش نمونهگیری گلوله برفی تعیین گردیده است. جهت جمعآوری اطلاعات از مصاحبههای نیمه ساختاریافته و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات روش تحلیل مضامین (تحلیل تم) به کار گرفته شد.
نتایج: در این پژوهش سه مضمون فراگیر، شامل عوامل سازمانی، زمینهای و روانشناختی، 11 مضمون سازماندهنده و 72 مضمون پایهای استخراج گردید.
نتیجهگیری: تدوین الگوی اخلاق آموزش مجازی میتواند به بهبود آموزش مجازی در دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کمک نماید همچنین با توجه به عوامل مستخرج در این پژوهش و طبقهبندی عوامل، عوامل سازمانی به دلیل دارا بودن عوامل بیشتر و تأکید خبرگان از اهمیت ویژهای برخوردار است.
نوع مطالعه:
پژوهشي |
موضوع مقاله:
تخصصي دریافت: 1399/12/11 | پذیرش: 1400/4/10 | انتشار: 1400/4/10