جستجو در مقالات منتشر شده


۱ نتیجه برای آرموک

الهه امتی، سید جواد قاضی میر سعید، مریم ابراهیمی،
دوره ۶، شماره ۱ - ( ۴-۱۳۹۹ )
چکیده

هدف: عوامل مختلف در استفاده از موک باید مورد توجه قرار گیرد تا در این راستا ارائه‌دهندگان موک بتوانند با توجه به اهمیت و ضرورت ارتقای بسترهای ارائه‌دهنده موک‌ها به تمام عوامل اشاره‌ شده، توجهات کافی مبذول داشته باشند. بنابراین هدف مطالعه حاضر بررسی عوامل مؤثر در استفاده از موک از دیدگاه فراگیران آرموک است.
روش‌ها: این مطالعه از نوع کاربردی بود که با استفاده از روش پیمایشی انجام گردید. طی آن کلیه فراگیران آرموک به روش هدفمند طی یک دوره ۳ ماهه (اردیبهشت، خرداد، تیر) در سال ۱۳۹۶ توسط پرسشنامه محقق‌ساخته به‌صورت الکترونیک از طریق گوگل داکس مورد بررسی قرار گرفتند. تعداد کل نمونه مورد بررسی بعد از تکمیل پرسشنامه ۲۶ نفر بود. داده‌‌های به‌دست‌آمده بعد از ورود به نرم‌افزار آماری Excell با استفاده از آمارهای توصیفی مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گرفت.
نتایج: در مجموع نتایج یافته‌ها حاکی از آن بود که عامل "‌دانش نظری من افزایش یافته است‌" به‌ عنوان مهم‌ترین نتایج تأثیرات شرکت در آرموک شناخته شد. بیش از نصف فراگیران از موک انصراف داده بودند. «کمبود وقت» به‌ عنوان مهم‌ترین دلیل انصراف از دوره یا تکمیل نکردن دوره شناخته شد. عامل «به رسمیت شناختن رسمی موفقیت و توسعه حرفه‌ای» به‌ عنوان مهم‌ترین عامل ارتقای تکمیل دوره از نظر فراگیران اعلام گردید.
نتیجه‌گیری: به‌ منظور ارتقای بسترهای ارائه‌دهنده موک‌ها، ‌برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران، مدیران ارشد حوزه آموزش عالی در وزارت‌های علوم و فناوری، بهداشت و درمان و آموزش‌وپرورش و نیز ارائه‌دهندگان بستر آرموک می‌بایست با آگاهی از عوامل مختلف در استفاده از آرموک برنامه‌ریزی‌های دقیق‌تری در ‌جهت ارائه بسترهای آموزشی موک، داشته باشند.


صفحه ۱ از ۱     

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به مجله اطلاع رسانی پزشکی نوین می‌باشد.

طراحی و برنامه نویسی: یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Modern Medical Information Sciences

Designed & Developed by: Yektaweb