دوره 7، شماره 2 - ( تابستان 1400 )                   جلد 7 شماره 2 صفحات 56-47 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML English Abstract Print


گروه مدیریت، مؤسسه آموزش عالی آپادانا، شیراز، ایران
چکیده:   (3478 مشاهده)
هدف: رعایت اخلاق آموزشی تضمین‌کننده‌ی سلامت فرآیند یاددهی- یادگیری در دانشگاه است و موجب افزایش تعهد پاسخ‌گویی مدرسان نسبت به نیازهای دانشجویان می‌شود. از این رو، این پژوهش با هدف شناسایی عوامل مؤثر بر الگوی اخلاق آموزش مجازی انجام پذیرفت.
روش‌ها: این پژوهش، مطالعه‌ای کیفی است که در سال 1400 انجام شده است. جامعه مورد مطالعه در پژوهش حاضر خبرگان دانشگاه علوم پزشکی شیراز می‌باشند و نمونه 12 نفری با روش نمونه‌گیری گلوله برفی تعیین گردیده است. جهت جمع‌آوری اطلاعات از مصاحبه‌های نیمه ‌ساختاریافته و برای تجزیه و تحلیل اطلاعات روش تحلیل مضامین (تحلیل تم) به کار گرفته شد.
نتایج: در این پژوهش سه مضمون فراگیر، شامل عوامل سازمانی، زمینه‌ای و روانشناختی، 11 مضمون سازمان‌دهنده و 72 مضمون پایه‌ای استخراج گردید.
نتیجه‌گیری: تدوین الگوی اخلاق آموزش مجازی می‌تواند به بهبود آموزش مجازی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کمک نماید همچنین با توجه به عوامل مستخرج در این پژوهش و طبقه‌بندی عوامل، عوامل سازمانی به دلیل دارا بودن عوامل بیشتر و تأکید خبرگان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
متن کامل [PDF 322 kb]   (1125 دریافت)    
نوع مطالعه: پژوهشي | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1399/12/11 | پذیرش: 1400/4/10 | انتشار: 1400/4/10

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.